Workshops

Inzichtkaart maken 

IMG 2173In deze workshop leer je hoe je een inzichtkaart maakt. Het is een soort moodboard zonder woorden. Een creatieve manier om inzicht te krijgen in wat je op dit moment bezig houdt en waar je naar toe wilt leven.

 

 

 

 Creativiteit is niet persé noodzakelijk, er is geen goed of fout. Ieder doet het op zijn of haar eigen manier. En je zal merken dat als je hiermee aan de slag gaat dat er een bepaalde rust over je heen komt en als vanzelf het verhaal op de kaart ontstaat. Misschien niet meteen de eerste keer, maar oefening baart kunst.

 

Tijdens deze workshop kijken we ook via de Nine Star Ki en het ND model naar wat voor een energie er deze maand heerst en hoe je daar op kunt inzoomen. 

 

Vind je het leuk om op deze manier een inzichtkaart te maken, meld je dan aan voor deze workshop.

Kosten: € 25,00 (incl. materiaal)

 

DōTERRA essentiële oliën als je natuurlijke medicijnkastje

DoTerra 051Deze workshop leert je hoe je essentiële oliën in kunt zetten om je lichaam te ondersteunen in een goede gezondheid. En dat je met deze 100% natuurlijke oliën je chemische medicijnkast voor een deel kunt vervangen.

 

Om een voorbeeld te geven; bij hoofdpijn pakken we al snel naar een paracetamol, maar bij dōTERRA gebruiken we pepermuntolie tegen hoofdpijn.

 

Wil je meer over weten over de dōTERRA essentiële oliën, meld je dan aan voor deze workshop. 

 

Kosten: € 25,00 (incl. flesje olie) 

 

Agenda Workshops 2021

Onderwerp Datum Tijd 
 Inzichtkaart maken    zaterdag 7 mei 2022  10.30 uur 
 Inzichtkaart maken   zaterdag 28 mei 2022  10.30 uur 
 Inzichtkaart maken   zaterdag 25 juni 2022  10.30 uur 
   

Meld je hier aan 

 

Locatie:  Reigerskamp 377, Maarssen

 

Er zijn momenteel geen workshops 'nieuwe essentiële oliën' gepland. Heb je daar interesse in, neem dan contact met me op.