Voetreflextherapie 

pure time wellness 05Voetreflexplusmassage is een techniek die zowel Westers als Oosters kan worden uitgevoerd. Naast het werken op de reflexzones van de voeten is er ook aandacht voor acupunctuurpunten en meridiaanbanen op de voeten, onderbenen en knieën.  (lees meer over Voetreflexplusmassage)

Voetreflexmassage stimuleert de doorbloeding, de energiedoorstroming en het zelfgenezend vermogen. De massage geeft ontspanning en kan voor klachtbehandeling worden ingezet.  Voetreflexologie bewijst al eeuwenlang zijn effectiviteit.

» kijk hier voor de prijslijst


Aromatouch massage

DoTerra 121Aromatouch is een techniek die met 8 verschillende essentiële oliën, die in 4 stappen het zelfgenezend vermogen van het lichaam versterken en je weerstand verhogen. 

Lavendel en Balance helpen om stress te verminderen. Melaleuca en On Guard zorgen dat het immuunsysteem wordt versterkt. Aromatouch en Deep Blue helpen de ontstekingsreacties te verminderen. Wild Orange en pepermunt ondersteunen het zelfgenezend vermogen. 

» kijk hier voor de prijslijst

  

Lichaamsmassages


pure time wellness 03Lichaamsmassages kunnen op veel manieren en voor verschillende doeleinden worden ingezet. Het kan ter ontspanning zijn of bij zwangerschap of klachten zoals fibromyalgie, overbelasting of ter voorbereiding op sporten. Ook een combinatie met andere massagetechnieken zoals hotstone of gebruik van warmwaterkussen is hierbij mogelijk.

» kijk hier voor de prijslijst

 

  

cadeau geven

Wilt u iemand verrassen met een persoonlijk en bijzonder cadeau? Dan is een Pure Time Wellness cadeaubon precies wat u zoekt!

© 2023 All Rights Reserved PureTimeWellness, Netherlands