Aromatherapie

Tijdens mijn opleidingen heb ik meerdere keren kennisgemaakt met aromatherapie. Voor mij is het van belang dat het gebruik van essentiële oliën een therapeutisch toegevoegde waarde heeft voor mijn behandelingen. Het moet breed inzetbaar zijn en 100% natuurlijk.

DōTERRA essentiële oliën voldoen volledig aan deze voorwaarden. 

Wat zijn essentiële oliën?

aromatherapie

Essentiële oliën worden gewonnen uit alle delen van bomen en planten. De puurheid en therapeutische waarde wordt onder andere bepaald door de chemische bestanddelen. 

De kwaliteit wordt bepaald door het deel of de delen van de plant of boom, de grond waarop het geteeld wordt, het gebied en klimaat, oogsttijd en de methode van het destilleerproces. Het bewaren en de manier van gebruik is ook van belang. 

Essentiele oliën zijn vluchtig, aromatisch en worden snel opgenomen door de huid. De essentiële oliën hebben het vermogen om elke cel in ons lichaam te beïnvloeden en vervolgens te worden afgebroken als alle andere voedingstoffen.

Therapeutische waarde 

Door het inzetten van essentiële oliën bij behandeling van klachten kunnen we het zelfgenezend vermogen van ons lichaam ondersteunen. Ze ondersteunen zowel het fysieke, emotionele als spirituele proces. 

Het is van belang dat je de essentiële olie gebruikt in de zuiverste vorm en met de hoogste therapeutische waarde.  Je kunt de oliën aromatisch, plaatselijk of inwendig gebruiken. Bij inwendig gebruik moet de olie 100% zuiver zijn en beslist geen chemische toevoegingen hebben. Om de therapeutische waarde van een olie te bewaren mag de olie niet verwarmd worden boven de 45°C . 

Wil je meer weten over het gebruik van dōTERRA essentiële oliën in mijn behandelingen of voor eigen gebruik thuis? Neem dan contact met mij op. 

cadeau geven

Wilt u iemand verrassen met een persoonlijk en bijzonder cadeau? Dan is een Pure Time Wellness cadeaubon precies wat u zoekt!

© 2024 All Rights Reserved PureTimeWellness, Netherlands