Over Bianca Kwint

Bianca KwintHallo, ik stel me graag even voor. Ik ben Bianca Kwint. Na jaren een drukke kantoorbaan te hebben, was het voor mij tijd om het roer om te gooien. Maar hoe?

Om te ontspannen ga ik graag naar de sauna en laat ik me verwennen met een massage of pakking. Verder vind ik gezond eten en op een leuke manier voldoende bewegen ook belangrijk. Dit samen bracht mij op het idee om te gaan masseren en te onderzoeken hoe ik mijn eigen leefstijl en die van andere kan verbeteren. Want wat is nu een betere manier dan zelf te ondervinden hoe je gezonder wordt.

Opleidingen

Na een basisopleiding tot wellness-masseur, heb ik veel ervaring opgedaan als masseur in Spasereen, de sauna in Maarssen. In de tussentijd ben ik rustig mijn eigen massagepraktijk gaan opstarten. 

Specialisatie

Uiteindelijk wilde ik me verder specialiseren. Ontspanning is belangrijk maar ook klachtbehandeling en een betere leefstijl trokken steeds meer mijn aandacht. De opleiding tot voetreflextherapeut heeft al deze aspecten in zich.

De massages kunnen zowel ontspannend zijn als klachten zoals onder andere migraine, menstruatieklachten, slaapproblemen en burn-out verbeteren.

Zelf heb ik diabetes II en daardoor ervaren dat je met voetreflexbehandelingen de bloedsuikerspiegel stabiel kunt krijgen. De opleiding is zowel Westers als Oosters gericht.

Om me nog verder te verdiepen in de Oosterse geneeswijze en coaching, heb ik een opleiding gevolgd tot Vitaliteitcoach en Lifestyle-adviseur. Deze opleiding heeft als basis de 5-Elementenleer en van daaruit wordt er naar voeding en leefstijl gekeken.

Daarnaast heb ik de ND Business training gevolgd waarmee ik op een holistische wijze mensen kan begeleiden in lastige veranderprocessen met behulp van de NSK en de ITjing, ook weer gezien vanuit de 5-Elementenleer.  Om mijn kennis up-to-date te houden, volg ik regelmatig nieuwe workshops die aansluiten op deze gespecialiseerde opleidingen. 

Mijn visie

Mijn visie is om te laten zien dat leefstijlverandering niet moeilijk hoeft te zijn, als je het maar stap voor stap doet en er plezier in hebt. Met massages, aromatherapie, adviezen en holistische coaching, help ik het zelfgenezend vermogen te stimuleren. 

cadeau geven

Wilt u iemand verrassen met een persoonlijk en bijzonder cadeau? Dan is een Pure Time Wellness cadeaubon precies wat u zoekt!

© 2024 All Rights Reserved PureTimeWellness, Netherlands