Karakteranalyse

leefstijlbegeleiding

De elementen Water, Hout, Vuur, Aarde en Metaal horen bij de Chinese Vijf elementenleer. Ieder element kent zijn eigen karakter en is gekoppeld aan 2 organen in ons lichaam. 

Door het berekenen van je NSK, Nine Star Ki, kunnen we bepalen welke elementen bij jou horen. Als we de NSK verder uit werken in het ND model, volgens de I Tjing, kunnen we kijken naar de blauwdruk van jouw leven.

Zo kun je door een karakteranalyse zien welke organen extra aandacht nodig hebben en wat je zelf kunt doen om klachten te voorkomen of te verhelpen en je lichaam weer in balans te brengen. Via het ND model krijg je ook inzicht in hoe je in een relatie staat, tegen welke blokkades je aan loopt en waarom je bent zoals je bent. Hier is geen goed of fout in, maar inzicht kan je wel verder helpen. Als je de voedende cyclus van de vijf-elementenleer volgt en met de seizoenen leeft, zul je merken dat je energieker wordt en meer “in je element bent”. 

 » kijk hier voor de prijslijst

Coaching

IMG 5574

Na het maken van een karakteranalyse kunnen we zien wat nodig is om je lichaam en geest weer in balans te brengen.  Hierbij kun je denken aan voedingsadvies, beweging en massages en inzichten in de blauwdruk van je leven. Het is belangrijk dat je leert naar je lichaam te luisteren. Dat je je bewust wordt wat 'goed' en ‘slecht’ voor je is. Maar het belangrijkste is dat je met plezier de veranderingen toepast en een goed evenwicht in je leven vindt.

Door naar je karakteranalyse te kijken, zie je ook welke kwaliteiten en uitdagingen bij jou horen. En je kunt handelen naar 'de lijn van jouw tijd', volgens het ND model.

Go with the flow! 

» kijk hier voor de prijslijst

cadeau geven

Wilt u iemand verrassen met een persoonlijk en bijzonder cadeau? Dan is een Pure Time Wellness cadeaubon precies wat u zoekt!

© 2024 All Rights Reserved PureTimeWellness, Netherlands