Met je aandacht naar je voeten. Wat voel of zie je dan?

ons breinAls we de voeten nader gaan bekijken, verschillen de linker- en rechtervoet van elkaar. Het verschil ontstaat vanuit onze hersenen. De linker hersenhelft stuurt processen aan die te maken hebben met concrete en bewuste zaken. De rechter hersenhelft stuurt processen aan die te maken hebben met onder- en onbewuste zaken.Ter hoogte van de nekwervels kruizen de zenuwbanen. Dit betekent dat de rechtervoet via zenuwprikkels vanuit de linker hersenhelft wordt aangestuurd. De linkervoet wordt vanuit de recht hersenhelft aangestuurd . 

Beide voeten hebben hierdoor hun eigen kenmerken. De linkervoet staat voor constitutie, onze vrouwelijke kant, gevoelsmatig, relationeel en het yin. De rechtervoet staat voor conditie, onze mannelijke kant, verstandelijk, praktisch en het yang. Daardoor kan een massage van de linker- en rechtervoet verschillen, zowel in uitwerking als ook in beleving/gevoel. Welke kant van jou is het meest dominant? Kun je dit voelen?

Wil je meer weten over voetreflexplus-massage, maak dan een afspraak voor een kennismakings-massage en heb je nog vragen, neem gerust contactmet me op!

cadeau geven

Wilt u iemand verrassen met een persoonlijk en bijzonder cadeau? Dan is een Pure Time Wellness cadeaubon precies wat u zoekt!

© 2024 All Rights Reserved PureTimeWellness, Netherlands