Voetreflextherapie

voetreflex massages

Voetreflexplusmassage is een techniek die zowel Westers als Oosters kan worden uitgevoerd. Naast het werken op de reflexzones van de voeten is er ook aandacht voor acupunctuurpunten en meridiaanbanen op de voeten, onderbenen en knieën. 

 

Voetreflexmassage stimuleert de doorbloeding, de energiedoorstroming en het zelfgenezend vermogen. De massage geeft ontspanning en kan voor klachtbehandeling worden ingezet. 

 

Voetreflexologie bewijst al eeuwenlang zijn effectiviteit. 

» kijk hier voor de prijslijst

 

 

Aromatouch massage

essentiële oliën

Aromatouch is een techniek die met 8 verschillende essentiële oliën, die in 4 stappen het zelfgenezend vermogen van het lichaam versterken en je weerstand verhogen. 

 

Lavendel en Balance helpen om stress te verminderen. Melaleuca en On Guard zorgen dat het immuunsysteem wordt versterkt. Aromatouch en Deep Blue helpen de ontstekingsreacties te verminderen. Wild Orange en pepermunt ondersteunen het zelfgenezend vermogen. 
» kijk hier voor de prijslijst

 

 

Lichaamsmassages

lichaams massagesLichaamsmassages kunnen op veel manieren en verschillende doeleinden worden ingezet. Het kan ter ontspanning zijn of bij zwangerschap of klachten als fibromyalgie, overbelasting of ter voorbereiding van sporten.

Ook een combinatie met andere massagetechnieken als hotstone of gebruik van warmwaterkussen is hierbij mogelijk. 

» kijk hier voor de prijslijst