Voetreflextherapie

voetreflex massages

Voetreflexplusmassage is een techniek die zowel Westers als Oosters kan worden uitgevoerd. Naast het werken op de reflexzones van de voeten is er ook aandacht voor acupunctuurpunten en meridiaanbanen op de voeten, onderbenen en knieën. 

 

Voetreflexmassage stimuleert de doorbloeding, de energiedoorstroming en het zelfgenezend vermogen. De massage geeft ontspanning en kan voor klachtbehandeling worden ingezet. 

 

Voetreflexologie bewijst al eeuwenlang zijn effectiviteit. 

» kijk hier voor de prijslijst

 

Symphony of the Cells (SoC) behandeling

Fibromyalgie massagesSymphony of the Cells is een techniek die helpt de balans in je lichaam te herstellen en werkt ondersteunend bij diverse klachten. Er wordt gewerkt volgens een specifiek protocol ter ondersteuning van de klacht.

 

Bij SoC behandelingen worden essentiële oliën in een vaste volgorde aangebracht op de vooral rug en voeten, ook het opnemen van de geur via de neus is belangrijk.

Iedere olie heeft zijn eigen functie en werking op de systemen en organen van ons lichaam. Deze bijzondere techniek brengt bij ziektes en klachten de balans en harmonie terug in zowel lichaam als geest.

» kijk hier voor de prijslijst

 

Aromatouch massage

essentiële oliën

Aromatouch is een techniek die met 8 verschillende essentiële oliën, die in 4 stappen het zelfgenezend vermogen van het lichaam versterken en je weerstand verhogen. 

 

Lavendel en Balance helpen om stress te verminderen. Melaleuca en On Guard zorgen dat het immuunsysteem wordt versterkt. Aromatouch en Deep Blue helpen de ontstekingsreacties te verminderen. Wild Orange en pepermunt ondersteunen het zelfgenezend vermogen. 
» kijk hier voor de prijslijst

 

Lichaamsmassages

lichaams massagesLichaamsmassages kunnen op veel manieren en verschillende doeleinden worden ingezet. Het kan ter ontspanning zijn of bij zwangerschap of klachten als fibromyalgie, overbelasting of ter voorbereiding van sporten.

Ook een combinatie met andere massagetechnieken als hotstone of gebruik van warmwaterkussen is hierbij mogelijk. 

» kijk hier voor de prijslijst