over Bianca Kwint

 

bianca kwint

Hallo, ik ben Bianca Kwint. Na jaren op kantoor te hebben gewerkt, wilde ik heel graag iets meer met mijn handen gaan doen. Maar wat? Ik houd ervan om naar de sauna te gaan om lekker te ontspannen en je lekker te laten verwennen met een massage of pakking. Verder vind ik gezond eten en voldoende bewegen ook belangrijk. Die dingen samen brachten mij op het idee om te gaan masseren, gericht op ontspanning en verbeteren van je leefstijl

Opleidingen

Eerst ben ik een basisopleiding gaan volgen NGS Wellness- masseur. Daarna ben ik aan het werk gegaan Spasereen, de sauna in Maarssen. Hier heb ik veel ervaring opgedaan van ontspanningsmassages tot hamam-massages. In de tussentijd ben ik rustig gestart met mijn eigen praktijk.

Specialisatie

Uiteindelijk wilde ik me verder specialiseren en ben om te kijken of ik het leuk vond een workshop Chinflex-basis gaan doen. Dat is nu ruim 3 jaar en een opleiding tot Voetreflexplus therapeut verder. Het is mooi om te kunnen zien wat Voetreflexplus voor cliënten kan betekenen. De massage kan gewoon voor ontspanning, maar is ook goed in te zetten tegen klachten als migraine, psoriasis, hormoon- en menstruatieklachten etcetera. Zelf heb ik diabetes II en heb ervaren dat je met Voetreflexplusbehandelingen de bloedsuikerspiegel stabiel kunt krijgen. Voetreflexmassage stimuleert de doorbloeding, de energiedoorstroming en het zelfgenezend vermogen. Voetreflexologie bewijst al eeuwenlang zijn effectiviteit. Als extra aanvulling op mijn behandelingen maak ik nu ook gebruik van dōTERRA essentiële oliën tijdens mijn behandelingen. Verder volg ik workshops die een mooie aanvulling zijn voor in mijn praktijk.

Mijn visie is zoveel mogelijk mensen laten zien dat met behulp van massages en goede adviezen je het lichaam en de geest kunt versterken. Vind je, na dit gelezen te hebben, het leuk om eens persoonlijk kennis te maken.

Bel of mail me dan gerust voor een afspraak. Tot ziens!


 

Puretimewellness MaarssenPuretimewellness MaarssenPuretimewellnessPuretimewellnessPuretimewellness Maarssen