Inzichtkaarten maken 

Wat voor mij een fijne manier is om 'naar binnen' te gaan en bij mijn gevoel te komen, is het maken van een inzichtkaart. Het is een creatieve manier om inzicht te krijgen in wat je op dit moment bezig houdt en waar je naar toe wilt leven. Het is een soort moodboard zonder woorden. 

IMG 2173IMG 2174Het enige wat je nodig hebt is tijd voor jezelf, ondergrond(karton-kaart), diverse tijdschriften, een schaar en lijm. Creativiteit is niet persé noodzakelijk, er is geen goed of fout. Ieder doet het op zijn of haar eigen manier. En je zal merken dat als je hiermee aan de slag gaat dat er een bepaalde rust over je heen komt en als vanzelf het verhaal op de kaart ontstaat. Misschien niet meteen de eerste keer, maar gun jezelf die tijd. 

Heb je een kaart gemaakt, dan kan je kijken wat zegt de kaart mij. Probeer dit in een korte zin of paar woorden voor jezelf op te schrijven. Wat is de intentie van de kaart? 

En je zal zien dat als je meerdere kaarten hebt gemaakt, bijvoorbeeld bij iedere Nieuwe of Volle Maan of per seizoen, dat je een soort verhaallijn van je eigen leven krijgt. Heerlijk om op deze manier inzichten te krijgen. 

Mocht je hier meer over willen weten, neem gerust contactop. Ik help je graag verder

IMG 4961

cadeau geven

Wilt u iemand verrassen met een persoonlijk en bijzonder cadeau? Dan is een Pure Time Wellness cadeaubon precies wat u zoekt!

© 2024 All Rights Reserved PureTimeWellness, Netherlands